ARA FA UN ANY…

Ara fa un any -concretament, el 16 de juny de 2019-, la parròquia de Sant Antoni de Pàdua va commemorar amb diversos actes el cinquantenari de la seva fundació (1969-2019). “Sembla ahir”, hem dit alguns en rememorar l’efemèride. I és cert. Sembla ahir perquè l’empremta que la celebració va deixar als nostres cors va ser tan profunda que el temps transcorregut d’aleshores ençà no l’ha pogut esborrar, i encara s’aviven davant dels nostres ulls els records d’aquell diumenge lluminós i inoblidable, entre d’altres: la nombrosa participació dels fidels, la solemne eucaristia d’acció de gràcies presidida pel bisbe Agustí Cortés, l’estrena del vídeo “50 anys anunciant Jesucrist”, tan emotiu, el dinar multitudinari al pati dels Salesians, el retrobament amb alguns dels exrectors de la parròquia, les abraçades, els somriures, les llàgrimes i, en resum, l’alegria desbordant que va impregnar cada un dels moments de la commemoració.

Els testimonis recollits en el vídeo “Ara fa un any…” -que pretén ser un recordatori de la festa- confirmen amb escreix el que acabem de dir.

Sant Vicenç dels Horts, 13 de juny de 2020