1ª Setmana d’Advent

VIURE L’ADVENT

Un any més, i altra vegada ens trobem a l’Advent: temps d’espera i de preparació a  la vinguda del Senyor.

Tot mirant el nostre mon, més proper i llunyà, quantes situacions i esdeveniments ens poden fer pensar, de primeres, que cada vegada tot està pitjor, que no hi ha sortida, i això ens aclapara.

Però, si parem l’oïda, i obrim el cor, escoltarem la veu de Pare que ens diu: “Aixecat i posat les ulleres de colors per a veure i viure l’Esperança i el Coratge, la il·lusió i el Consol”, a què ens conviden les quatre setmanes de l’Advent, s’eixamplarà el nostre cor i podrem viure l’autèntic Nadal del Senyor i gaudir dels dons de la seva vinguda.

Pare, ajuda’ns a vetllar sempre  amb l’esperança posada en Tu i en Jesús el teu Fill.

Que, tot esperant la seva vinguda, treballem amb fidelitat a favor dels que més ho necessiten.

Fes que no ens manqui el coratge i la il·lusió de Maria perquè, imitant la seva senzillesa i docilitat, siguem portador de consol i d’estimació a tots els que, al nostre voltant, es poden trobar sols i desemparats, aquells  que són i se senten els darrers  en el nostre mon.

Que el vostre Esperit faci fort i esperançat el nostre crit: 

VENIU SENYOR JESÚS!.