Festa de Sant Joan Bosco – 2018

Fotos de la celebració a la parròquia de Sant Vicenç Martir

CELEBRACIÓ FESTA SANT JOAN BOSCO 2018
Un any més, fidels a la tradició, en el dissabte més proper al 31 de gener, festa de Sant Joan Bosco, hem tingut la CELEBRACIÓ DE DON BOSCO, a Sant Vicenç dels Horts. Aquest any el prop passat dissabte dia 27 de gener.
Com aquests darrers anys, a la Parròquia de Sant Vicenç màrtir, ens hem trobat, Salesians, Salesianes,  Mossens de la Parròquia de Sant Vicenç, de la Parròquia de Sant Antoni de Pàdua, membres de l’ Associació de Maria Auxiliadora, Antics Alumnes i un bon grup dels Amics de l’Obra Salesiana, per celebrar l’eucaristia tot donant gràcies a Déu pel do que ens ha fet en Don Bosco. En qui ens ha donat un Pare, un Mestre, un Guia i un Amic que ens acompanya en el nostre caminar.
La celebració festiva de l’Eucaristia, força concorreguda i participada, ha estat presidida per mossèn Anton Roca, rector de la Parròquia de Sant Vicenç,. Hem pogut comptar, un any més, amb l’animació musical del grup ITACA. En aquesta ocasió ha estat mossèn Ramon Bosch, salesià i fill de Sant Vicenç, qui ens ha predicat l’homilia.
En acabar l’eucaristia, a la Plaça de l’Església, hem pogut continuar la festa compartint coca, vi dolç i unes begudes.