Breu Memòria de l’EXCURSIÓ PARROQUIAL ESTIU 2016 (25 -30 de juliol).

MES FOTOS

Va tenir lloc els dies del 25 al 30 de juliol, per terres de la Ribera del Duero.
El lloc de l’allotjament i la majoria dels àpats va ser el Hotel El Ventorro situat al poble de Castrillo de la Vega al costat d’Aranda de Duero, a la província de Burgos. Hotel El Ventorro

Llocs que es varen visitar: La població d’Aranda de Duero, Burgos, amb la seva Col·legiata, Sepúlveda visitant La Virgen de la Peña, Villa de Peñaranda i el Palacio de la Avellaneda, Col·legiata de Santa Ana, el Monasterio de la Vid, el Cañón del rio Lobos, Valladolid, Santo Domingo de Silos, el Desfiladero de la Yecla, la Sierra de la Demanda, en concret, les Lagunas de Neila i la Necrópolis de Revenga.

Foto de grupEl grup era de 30 persones, la majoria de la parròquia de Sant Antoni de Pàdua . Un petit grupet, 7 ó 8 persones, eren de Barcelona, de la Parròquia de sant Bernat de Claravall, on està de rector el P. Isidre Serdà. Ens coneixem tots des de fa anys per haver participat en altres sortides, i formen una bona pinya.

El guia que ens acompanyava, tret del primer dia, era personal del hotel, que t’ofereix un programa i un itinerari per fer visites guiades. Ho fan molt bé. La relació que es crea i viu per part de les persones del grup es pot qualificar de EXCEL·LENT.Una vista de les lagunas de Neila

El clima ens va acompanyar; feia sol i calor, però amb un bon barret de palla que ens van regalar es feia suportable. A les nits la temperatura baixava una mica i es dormia bé.
Una bona experiència de convivència i distensió que paga la pena aprofitar. En aquest sentit us animem a participar-hi si us és possible.